Nutal je preduzeće koje se bavi proizvodnjom i isporukom premaza i premaznih sistema za dekoraciju i zaštitu različitih podloga. Od mostova do bolnica , industrijskih objekata do kuća, od ograda do prozora, naša proizvodna rješenja štite projekte napravljene ljudskom rukom od korozivnih sila prirode. Sa fokusom na kvalitet, razvoj, napredne tehnologije i formulacije kao i pravovremenu sveobuhvatnu stručnu tehničku podršku i uputu, mi predano radimo na tome da investicije naših kupaca budu sigurne, zaštićene i lijepe duže vremena. Naš pristup poslu je jednostavan, mi smo radoznali, kreativni i samokritični i uvijek težimo ka tome da stvorimo nove vrijednost za naše kupce i naše saradnike.

Mi nudimo široku paletu zaštitnih premaza i tehničkih usluga kupcima u industriji metala i drveta. Ali mi ne radimo samo sa velikim kupcima, također mi proizvodimo širok dijapazon premaza za vlasnike objekata kojima se može šaroliko dizajnirati i urediti svaki dom.

Dobro došli u Nutal

" Kvaliteta znači nešto uraditi dobro kada te niko ne gleda! "

Ukratko, ukoliko imate nešto što treba bojiti, vjerovatno ćemo vam moći ponuditi nešto iz našeg programa. Sve što treba jeste da pitate.

×
×

Cart